Πανέτοιμος δηλώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Το Σάββατο 28 Απριλίου ο αγώνας

Πανέτοιμος δηλών��ι ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Με την αγάπη του κόσμου στο πλευρό του ο παγκόσμιος Έλληνας Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα επιχειρήσει το Σάββατο 28 Απριλίου να κερδίσει στην διοργάνωση IRON CHALLENGE.

O Mιχάλης Ζαμπίδης θα υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο Τίτλο της King of the Ring απέναντι στον Αυστριακό Φάντι Μέρτζα o οποίος έφτασε στην Αθήνα και δήλωσε σίγουρος και έτοιμος να νικήσει. Μάλιστα είπε ότι ο επόμενος νοκ – άουτ αγώνας του θα είναι αυτός με τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρ��ταθλητή.

Ο Ζαμπίδης δήλωσε γλυκός ως άνθρωπος έξω από το ρινγκ και άγριος μέσα σε αυτό και έτοιμος για τη νίκη, μία νίκη που θα αφιερώσει στους Έλληνες που χρειάζονται ψυχική ανάταση στις περίεργες εποχές που ζούμε.

Σε ερώτηση της Ελεονόρας για το αν πονάει μετά από τόσα χτυπήματα ο ίδιος απάντησε ότι έχει μάθει πια να ζει με τον πόνο, ξέρει πώς να τον αφήνει στην άκρη και να επικεντρώνεται στο στόχο του.

Είναι δύσκολο να δημιουργήσει φιλίες με άλλους μποξέρ αφού όπως εξήγησε ο ίδιος όταν βρίσκεται σε ένα μέρος του εξωτερικού αγωνίζεται και μετά φεύγει κατευθείαν οπότε δεν έχει χρόνο να γνωρίσει καλύτερα τους αντιπάλους του.

Αλλά πιστεύει ότι υπάρχουν αξιόλογες προσωπικότητες και καλά παιδιά και σε αυτό το χώρο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top