5ος ο Ιακωβάκης, 10η η Πέρρα

Έμεινε από δυνάμεις στο τέλος ο Περικλής

5ος ο Ιακωβάκης, 10η η Πέρρα

Την πέμπτη θέση πήρε Ο Έλληνας πρωταθλητής των 400 μέτρων με εμπόδια και αγωνιζόμενος στον τελικό του αγ��νίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης και έτσι δε κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του κατέκτησε το 2006. Στη δέκατη θέση τερμάτισε αντίθετα η Αθανασία Πέρρα, μακριά από τον καλό της ευατό.

Σημειώνοντας χρόνο 49.38, ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε πολύ καλά, όμως στην τελευταία στροφή έμεινε από δυνάμεις και,ενώ φαινόταν πως θα πάρει έστω την τέταρτη θέση, τελικά κατετάγη πέμπτος.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Ντέιβιντ Γκριν με 48.12, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο συμπατριώτης του Ρις Γουίλιαμς με 48.96 και Τρίτος ήταν ο Ουκρανός Στάνισλαβ Μέλνικοφ με 49.09.

«Τα τελευταία χρόνια είχα βάλει τον πήχη πολύ ψηλά λόγω των χρόνων και των επιτυχιών που είχα.Δεν είμαι ευχαριστημένος με την πέμπτη θέση. Αλλιώς ξεκίνησα τη σεζόν, αλλά αγωνίστηκα με αξιοπρέπεια και έφερα αυτό το αποτέλεσμα παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να είμαι κα”ύτερα" δήλωσε μετά τον αγώνα ο Περικλής Ιακωβάκης.

Μακριά από τον καλό της εαυτό η Πέρρα


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και, φανερά αγχωμένη, κατέλαβε τη δέκατη θέση, με καλύτερο άλμα στα 13.83 στην τρίτη της προσπάθεια, τον τελικό του τριπλούν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου της Βαρκελώνης.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανή Όλγα Σαλαντούχα, που πήδηξε στα 14.81 και σημείωσε νέο εθνικό ρεκόρ. Δεύτερη βγήκε η Ιταλίδα Σιμόνα Λα Μάντι, που είχε άλμα στα 14.56 ενώ το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Βελγίδα Σβετλάνα Μπολσάκοβα με 14.55.

«Μου βγήκε κούραση και μια ενόχληση που είχα στο γόνατο» δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top