Μετεξεταστέος ο… Καπέλο!

Θα καθίσει στα θρανία για να βελτιώσει την αγγλική του

Μετεξεταστέος ο… Καπέλο!

Όσο κέρδιζε και η ομάδα συνέχιζε την καλή της πορεία, κανείς δεν σχολίαζε σχετικά το θέμα. Από τη στιγμή όμως που άρχισε να χάνει, βγήκε το μικροσκόπιο για να μεγενθύνει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο λόγος για τον τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος έμεινε… μετεξεταστέος από την αγγλική ομοσπονδία στο μάθημα των αγγλικών!

Ο Ιταλός τεχνικός είχε δηλώσει στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των «λιονταριών» ότι σε ένα μήνα από τότε θα μιλούσε τα αγγλικά σαν να είχε τελειώσει την Οξφόρδη (τι τις θες και συ βρε Φάμπιο τις μεγαλόστομες δηλώσεις;).

Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια, όμως, και ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει καν πλησιάσει το επίπεδο…lower. Χαρακτηριστικά, μόλις τελείωσε ο φιλικός αγώνας της Αγγλίας με την Ουγγαρία, ο Φάμπιο (σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα) μπήκε στα αποδυτήρια και το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν «well done, well done, good win, good win».

Έτσι η ομοσπονδία, αφού είδε κι απόειδε ότι ο Ιταλός δεν έχει σκοπό να στρωθεί μόνος του, του διεμήνυσε ότι πρέπει να εντείνει τα μαθήματα αγγλικών προκειμένου να μπορεί να συνεννοείται με τους παίκτες χωρίς τη βοήθεια της… νοηματικής γλώσσας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top