«Νοκ άουτ» βγήκαν Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μαν. Σίτι

Για το Carling Cup Αγγλίας

«Νοκ άουτ» βγήκαν Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μαν. Σίτι

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο του πρωταθλήματος και στο Carling Cup η Τσέλσι και αποχαιρέτησε το θεσμό με με ήττα 4-3 από τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο του 3ου γύρου.


Η Τσέλσι, αν και άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό λύγισε στην πίεση της Νιούκαστλ και με ήττα 4-3 αποχαιρέτησε το Carling Cup, με τον Κάρλο Αντσελότι να πληρώνει την επιλογή του να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες του.


Την ίδια τύχη είχε και η Λίβερπουλ (με βασικό τον Κυργιάκο) η οποία συνέχισε τις απογοητευτικές τις εμφανίσεις και αποχαιρέτισε τον θεσμό, μετά την ήττα της με 2-4 στα πέναλτι από την Νορθάμπτον, ομάδα γ' κατηγορίας, στο Ανφιλντ.


Οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκαν στην παράταση όπου σημειώνοντας από ένα τέρμα η καθεμία οδηγήθηκαν στα πέναλτι με 2-2 τελικό σκορ.


Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στα πέναλτι και κέρδισαν με 4-2 και παράλληλα το εισιτήριο για τον 4ο γύρο.


Αντίο στο κύπελλο είπε και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία ηττήθηκε 2-1 από τη Γουέστ Μπρομ. Οι «πολίτες» προηγήθηκαν στο 19' αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, στο 55' και στο 57' και κλείδωσαν την πρόκριση στον 4ο γύρο.


Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 5-2 της Σκάνθροπ και τσέκαρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου ενώ την πρόκριση στην επόμενη φάση εξασφάλισε και η Άστον Βίλα, μετά το 3-1 επί της Μπλάκμπερν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top