Τυχερός στην ατυχία του ο Μέσι…

Θα απουσιάσει για περίπου 3 εβδομάδες

Τυχερός στην ατυχία του ο Μέσι…

Η εικόνα του πρησμένου αστράγαλου του Μέσι μετά το μαρκάρισμα του Ουιφαλούσι έκανε πολλούς στην Μπαρτσελόνα (και κυρίως τον Γκουαρντιόλα) να καρδιοχτυπήσουν…


Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης προσγειώθηκε με τις τάπες στον αστράγαλο του Μέσι και έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν βλέποντας το βίντεο με το ριπλέι.


Μικρό το κακό λένε τώρα στην ομάδα της Βαρκελώνης καθώς -τηρουμένων των αναλογιών- ο Μέσι θα απουσιάσει για μικρό χρονικό διάστημα, περίπου 3 εβδομάδες σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας της Καταλονίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντίνος σούπερ-σταρ πιθανότατα θα απουσιάσει στα παιχνίδια με Σπόρτινγκ Χιχόν, Μαγιόρκα και Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και με τη Ρούμπιν Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ.


«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά ανήσυχοι για τον Μέσι. Παίκτες σαν κι αυτόν, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και άλλους, πρέπει να τους προστατεύουν οι διαιτητές. Οι εικόνες από την τηλεόραση μιλούν από μόνες τους. Χρειάζονται προστασία» δήλωσε μετά τη νίκη με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top