Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Στην Βαρκελώνη οι νταμπλούχοι Ελλάδας

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να κοιτάξει κατάματα την Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός, που ταξίδεψε για Βαρκελώνη το πρωί της Δευτέρας. Tην αυριανή αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Ιταλός Νικόαλμ Ριτσόλι, ενώ στο πλευρό των νταμπλούχων Ελλάδας θα βρεθούν περίπου 4.000 φίλαθλοί τους.

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σισέ και Καραγκούνη, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με την ελληνική ομάδα να μετρά 1 νίκη και 2 ήττες.

Πάντως, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι και των άλλων αστέρων αήττητη δεν είναι, μιας και η Χέρκουλες -που ανέβηκε φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν- κατάφερε να την νικήσει με 2 - 0 μέσα στο Καμπ Νου.

«Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη το Σάββατο, σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που έχασε... Eμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα χτυπήσουμε το ματς», δήλωσε σε ισπανικά ΜΜΕ ο Λουίς Γκαρσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top