Θα κληθεί ο «Τορό» από τον αθλητικό δικαστή;

Παραδέχτηκε ότι έπρεπε να έχει αποβληθεί

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε πολύς λόγος για την κακή διαιτησία του Αρετόπουλου και ιδιαίτερα για την φάση όπου ο Τοροσίδης έπιασε από τον λαιμό τον Μόνχιε και δεν αποβλήθηκε. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί για την ενέργειά του και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο αθλητικός δικαστής θα καλέσει σε απολογία τον Τοροσίδη και βάσει του βίντεο που δείχνει καθαρά την αντικανονική του ενέργεια.

Στο παρελθόν υπάρχουν αντίστοιχες κλήσεις ποδοσφαιριστών από τον αθλητικό δικαστή για παρόμοιες περιπτώσεις και αφού θεωρείται δεδικασμένο αναμένεται λογικά να γίνει το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση, από την στιγμή μάλιστα που ο Τοροσίδης παραδέχθηκε ο ίδιος την παράβασή του. Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκα θα δημοσιοποιήσει τις κλήσεις του την Τρίτη, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την απόφασή του για την συγκεκριμένη περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top