Κόντρα στη Ρόμα για την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Παίζει απόψε για τους «16» της Ευρωλίγκα

Κόντρα στη Ρόμα για την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Να ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι στη Ρόμα και να κατακτήσει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στην Ευρωλίγκα επιδιώκει απόψε (21:45, Novasports 1) ο Ολυμπιακός.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κώστα Παπανικολάου, Ματ Νίλσεν, Δημήτρη Κατσίβελη και Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ενώ έτοιμος είναι ο Μάρκο Κέσελ που ξεπέρασε την ίωση.

Για να πετύχει τον στόχο του και να περάσει στους «16» με πρωτιά, ο Ολυμπιακός χρειάζεται να νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων. Το έργο του φαντάζει απίθανο αλλά μπορεί να γίνει εύκολο, δεδομένου του ότι κέρδισε άνετα 86 - 71 μέσα στη Ρώμη.

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αρχικά κινδύνευαν με αποκλεισμό, αλλά είδαμε όλοι ότι τα πάντα πήγαν καλύτερα γι’ αυτούς στη συνέχεια. Έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και στο ματς με την Μπιέλα. Θα πρέπει να κάνουμε μία συνολικά καλή δουλειά στην άμυνα προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Λουίτζι Ντάτομε τόνισε: «είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις έναν αγώνα απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, σε ένα τόσο σπουδαίο κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Ο στόχος εδώ είναι να επιβεβαιώσουμε πως ανήκουμε στην φάση των 16».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top