Εκτός UEFA oι ελληνικές ομάδες;

Κρίσιμη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Εκτός UEFA oι ελληνικές ομάδες;

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου πραγματοπ��ιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των υπουργού Πολιτισμού Π. Γερουλάνου, Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παουτσή, του αρμόδιου για τον αθλητισμό υφυπουργού Γ. Νηκιητιάδη, του Γ.Γ. Αθλητισμού Π. Μπιτσαξή της ηγεσίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της διοίκησης του ΟΠΑΠ κ.α.

Τη σύσκεψη όπως είναι φυσικό θα απασχολήσει η βία στα γήπεδα, μετά τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό κυπέλλου του ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα θέσει στη διοίκηση της ΕΠΟ το ερώτημα εάν θέλει να παραμείνει στα πλαίσια της UEFA και να συμμετέχουν ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Με τον τρόπο αυτό όμως, ο κ. Παπανδρέου ανοίγει την συζήτηση για μέτρα «α λα Θάτσερ» , με «εθελούσιο» αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, εφόσον τουλάχιστον ξαναϋπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Layout, όσον αφορά τα play off των ομάδων για την έξοδο στην Ευρώπη, από την επόμενη εβδομάδα, η κυβέρνηση θα ζητά τη γνωμάτευση της Αστυνομίας, έτσι ώστε όποιο παιχνίδι κρίνεται επικίνδυνο να αναβάλλεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top