Στα πρόθυρα της εξόδου από τον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Εξαιτίας της συνομιλίας με τον Μπέο για τα αναβολικά

Στα πρόθυρα της εξόδου από τον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει ο Γιάννης Μπουρούσης, αν επιβεβαιωθεί η συνομιλία που φέρεται να είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη και περιλαμβάνεται στην δικογραφία για τα στημένα. Όπως έχει αναφέρει το star.gr, σε εκείνη τη συνομιλία ο διεθνής μπασκετμπολίστας φέρεται να ζητάει ένα «φάρμακο» ενόψει των τελικών της Α1, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί και το γεγονός ότι φέρεται να εκφράζεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, που τυγχάνει να έχει μακρινή συγγενική σχέση με τον Ψωμιάδη, λέει στον γνωστό παράγοντα ότι του τελείωσε το φάρμακο και πως χρειάζεται νέο στα μέσα Μαΐου, ενόψει τών τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό.Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλα όχι μόνο του απαντάει ότι θα το έχει κανονικά, αλλά σχολιάζει ότι το ίδιο «φάρμακο» δίνει και στους δικούς του παίκτες, στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως είναι λογικό το κλίμα για τον διεθνή σέντερ έχει γίνει βαρύ και ήδη στην ομάδα του Πειραιά υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις, που λένε ότι αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη συνομιλία, ο Γιάννης Μπουρούσης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μείνει ελεύθερος με την καταβολή μικρής αποζημίωσης...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top