Οριστικός υποβιβασμός για την ΑΕΚ!

Τον ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ηλυσιακό

Οριστικός υποβιβασμός για την ΑΕΚ!

Οριστικά στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο η ΑΕΚ, καθώς το ΑΣΕΑΔ έκανε το πρωί δεκτή την έφεση του Ηλυσιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή που έστελνε στην Α2 τον Ηλυσιακό και διατηρούσε έτσι τους κιτρινόμαυρους στην Α1.

Yπενθυμίζεται ότι με τη λήξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ τερμάτισε στη 13η θέση και άρα υποβιβάζονταν. Ωστόσο, έπειτα από την καταγγελία της εις βάρος του Ηλυσιακού (ισχυρίστηκε ότι μέτοχός του είναι ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης), ο αθλητικός δικαστής είχε ανακοινώσει την παραμονή της «Ένωσης» και τον υποβιβασμό του Ηλυσιακού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ηλυσιακός δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο και τον δικαίωσε. «Το ΑΣΕΑΔ δέχεται την προσφυγή της ΚΑΕ Ηλυσιακός και απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ (28/4/11)», αναφέρεται στην απόφασή του.

Μετά από αυτό, το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί η βαθμολογία της Α1 από τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας, όπου και είναι προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο. Αυτό θα σημάνει και τυπικά τον υποβιβασμό της άλλοτε «βασίλισσας» στην Α2 Κατηγορία. Η μόνη ελπίδα για παραμονή της ΑΕΚ είναι να προσφύγει στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο CASτης Λωζάννης ή κατά τα πρότυπα του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, σε πολιτικά δικαστήρια...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top