«Κουνάει το μαντίλι» στην Άρσεναλ ο Σεσκ Φάμπρεγας

Δηλώνει «ευτυχής»...αλλά φεύγει για Μπάρτσα

«Κουνάει το μαντίλι» στην Άρσεναλ ο Σεσκ Φάμπρεγας

Με...«ελαφρά» πηδηματάκια φαίνεται να την κάνει ο Σεσκ Φάμπρεγας από την Άρσεναλ, δηλώνοντας «ευτυχής» μεν στην ομάδα, αλλά δεν κρύβει την επιθυμία του να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Παραδέχθηκε ότι ο ίδιος δεν έχει την δυνατότητα να καθορίσει το μέλλον του, «δείχνοντας» τον προπονητή Άρσεν Βενγκέρ.

Ο 24χρονος καταλανός, που βρέθηκε χθές στην Μανδρίτη για το γύρισμα ενός διαφημιστικού σποτ είπε: «Δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα και για να είμαστε ειλικρινείς δεν τις ρυθμίζει ο ποδοσφαιριστής. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι και δεν θέλω να επαναληφθεί. Κάθε άτομο έχει τις αξίες του και εγώ έχω τις δικές μου αξίες. Επί οκτώ χρόνια ήμουν ευτυχής στην ομάδα και δεν επιθυμώ ούτε κατά διάνοια να αναλάβω οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θ�� τη βλάψει. Δεν έχω μιλήσει με τον Βενγκέρ τις τελευταίες έξι εβδομάδες, αλλά είναι εκείνος που αποφασίζει και ξέρει καλύτερα από τον καθένα εάν θέλει να με κρατήσει ή να με παραχωρήσει».

Σε ηλικία 16 ετών ο Σεσκ Φάμπρεγας έφυγε από την Μπαρτσελόνα για να ενταχθεί στην Άρσεναλ. Ωστόσο σήμερα δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό του για την ομάδα, στην οποία επιθυμεί να επιστρέψει. Τόνισε ότι ένας ποδοσφαιριστής που δεν στεναχωριέται όταν δεν κατακτά τίτλους, ή λεει ψέματα στον εαυτό του ή δεν έχει φιλοδοξίες. Και συμπλήρωσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και κάθε παίκτης θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της για να κερδίσει τρόπαια».

Προς το παρόν η Άρσεναλ δεν έχει πάρει θέση για την αποχώρηση του αρχηγού της, τον οποίο έχει κοστολογήσει στα 40 με 45 εκατομμύρια ευρώ. Όμως το τηλεοπτικό διαφημιστικό της για την φανέλα της νέας σεζόν ίσως να αποκωδικοποιεί προθέσεις της, καθώς για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια απουσίαζε ο 24χρονος καταλανός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top