Και με την «βούλα» Κοστάντσο στο Ολυμπιακό

Υπέγραψε για 3 χρόνια ο πορτιέρο

Και με την «βούλα» Κοστάντσο στο Ολυμπιακό

Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Φράνκο Κοστάντσο, που υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, που αναζητά ακόμα έναν τερματοφύλακα.

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα Φράνκο Κοστάντσο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Αργεντινός πορτιέρο είχε συμφωνήσει σε όλα και το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Κοστάντσο πήγε στου Ρέντη όπου συνάντησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελείωσαν όλα χωρίς πρόβλημα. Τώρα περιμένω πως και πως να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μπω στο κλίμα της ομάδας. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Έχω μιλήσει με τον Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για το κλίμα στο γήπεδο. Μου αρέσει πολύ που ο κόσμος είναι θερμός και βοηθάει συνέχεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ για το πρωτάθλημα αλλά και για να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη», δήλωσε ο τερματοφύλακας που θα φορά το νούμερο 17.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top