Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, 3-0 τη Φέγενορντ !

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι παίκτες του Δώνη, στο πρώτο επίσημο φιλικό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στο  θρίαμβο (3-0) με τη Φέγενορντ

«Έκλεψε τις εντυπώσεις» ο Παναθηναϊκός  στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν, στην Ολλανδία.

Πέρα από όλες τις προβλέψεις τα «πιτσιρίκια» του Γιώργου Δώνη διέσυραν μέσα στην έδρα της τη Φέγενορντ με σκορ 3-0 και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το «τριφύλλι» κόντρα σε μια ομάδα που είναι μπροστά στο στάδιο της προετοιμασίας  ήταν λογικό να δώσει χώρους στους Ολλανδούς.

Όμως οι παίκτες της ελληνικής ομάδας ήταν «φωτιά στις αντεπιθέσεις».. 

Έτσι μπήκαν και τα δυο πράσινα γκολ. Το πρώτο με τον Μακέντα στο 4' μετά από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη από τα δεξιά και το γύρισμα του Χατζηγιοβάνη προς τον Ιταλό που πλάσαρε σε κενή εστία.

Ο ΠαναθηναΪκός διπλασίασε τα τέρματα του στο 22'. Σκόρερ ήταν ο Μπουζούκης με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δοκιμές στην ενδεκάδα από τον Γιώργο Δώνη και η λογική κόπωση που επήλθε στους παίκτες της ελληνικής ομάδας, αφού βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας, έριξε την απόδοσή τους.

Αυτό όμως δε στέρησε τη δυνατότητα από τον Βέργο να σκοράρει σε μια ακόμα αντεπίθεση σημειώνοντας το 3-0 για τον Παναθηναϊκό, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Βέρμεερ, Ζούστε (80' Χολ), Μποτέγκιν, Βαν ντε Χέιντερ, Μαλάσια, Κέλι (65' Μπέργκερ), Τόορνστρα, Κόκσου (80' Σάμερβαιλ), Μπεργκούι, Βέντε, Χάνσον (65' Αζαρκάν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46' Κότσαρης), Γιόχανσον (46' Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (61' Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (75' Αποστολάκης), Ινσούα (75' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46' Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (61' Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης (61' Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (61' Σερπέζης), Μπουζούκης (46' Εμμανουηλίδης), Μακέντα (46' Βέργος).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top