Στεφανίδη για τα σχόλα της «Αυγής»: Δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια!

Απάντηση στα όσα γράφτηκαν για τον Πύρρο Δήμα

Στεφανίδη για τα σχόλα της «Αυγής»: Δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια!

​Ηχηρή απάντηση έδωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, στα όσα γράφτηκαν για τους αθλητές και, συγκεκριμένα, τον Πύρρο Δήμα, στην εφημερίδα «Αυγή».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η εφημερίδα έβαλε στο στόχαστρό της τον χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, γράφοντας «άλλωστε, τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών». Ο Πύρρος απάντησε με εξώδικο, ενώ, με νέο άρθρο, η «Αυγή» ξεκαθάρισε πως αιτία της επίθεσης ήταν η επιλογή του αθλητή να συνταχθεί με το ΠΑΣΟΚ.

«Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα», ανέφερε, το βράδυ της Κυριακής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top