Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στο μπάσκετ κωφών γυναικών

«Δείξατε με αυτό τον τρόπο την δύναμη της ψυχής σας»

Συγχαρητήρια «από βάθους καρδιάς» απηύθυνε προς την εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, τις οποίες συνόδευε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

16899318.jpg

«Αυτό που πετύχατε τιμά την Ελλάδα αλλά και δίνει ένα μεγάλο παράδειγμα σε όλους, στους συναθλητές σας, στην κοινωνία μας, σ΄ εμάς τους πολιτικούς, ως προς το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

16899320.jpg

Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι το επίτευγμά αυτό έγινε σε μια στιγμή που η χώρα μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. «Δείξατε με αυτό τον τρόπο την δύναμη της ψυχής σας. Αλλά κυρίως δείξατε ότι η Ελλάδα, μέσα στην κρίση, έχει δυνάμεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν οι δυνάμεις αυτές, που έχουν την ιδιαιτερότητα την οποία εσείς αντιμετωπίζετε, μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε δύναμη. Αυτό που πετύχατε τιμά την Ελλάδα αλλά και δίνει ένα μεγάλο παράδειγμα σε όλους, στους συναθλητές σας, στην κοινωνία μας, σ΄ εμάς τους πολιτικούς, ως προς το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κατέληξε:

16899322.jpg

«Άρα το ότι είμαστε σήμερα εδώ, σε αυτό το χώρο, είναι οφειλόμενο χρέος από την πλευρά μου. Θέλω να σας πω ότι θα το θυμόμαστε αυτό. Εύχομαι όλοι μας και η Πολιτεία να μην ξεχάσει ότι αυτή η διάκριση ήταν πολύ μεγάλη αλλά χρεια��όσαστε στήριξη στη ζωή για να δώσετε αυτά που μπορείτε να δώσετε. Και μπορείτε να δώσετε πολλά. Και πάλι λοιπόν σας ευχαριστώ. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και να ΄ναι ο Θεός πάντα μαζί σας».

16899323.jpg
16899324.jpg
16900252.jpg
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top