Europa League απόψε για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΣ

Βραδια ποδοσφαίρου

Europa League απόψε για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΣ

Από Λεωφόρο με ΑΪΚ Στοκχόλμης και Γαλλία με Σεντ Ετιέν, ξεκινάει η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια στο Europa League (γ` προκριματικός γύρος) για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος του προγνωστικά απέναντι στην ολλανδική Άλκμααρ, προκειμένου να γράψει και πάλι ιστορία στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο την ΑΪΚ Στοκχόλμης (21:00, OTE Sport1HD) και θέλει τη νίκη, ώστε να ταξιδέψει με μεγαλύτερη ασφάλεια στη Σουηδία για τη ρεβάνς της 4ης Αυγούστου. Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την περσινή κακή πορεία στην Ευρώπη, προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσμα που θα τους φέρουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Europa League.

Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Μέστο, Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ στην Ολλανδία (21:45, OTE Sport2HD). Η ομάδα της Ηπείρου στην πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία της πριν από λίγες εβδομάδες, πέρασε το εμπόδιο της νορβηγικής Οντ και θέλει τώρα ν' ανατρέψει τα προγνωστικά κόντρα στους ισχυρούς Ολλανδούς.

Η πιθανή 11άδα του ΠΑΣ: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Καρανίκας, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης, Ακόστα, Κούτρης, Γιάκος.

Επικίνδυνη αποστολή θα έχει η ΑΕΚ, η οποία θα παίξει στη Γαλλία κόντρα στη Σεντ Ετιέν (22:00, Novasports 2). Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, που επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 4.5 χρόνια, καλείται να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει το περιθώριο να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου στους Αλμέιδα και Ροντρίγκες, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μάνταλος, Πέκχαρτ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top