Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η ελληνική αποστολή

Επίσκεψη στον Ιερώνυμο λίγο πριν το Ρίο ντε Τζανέιρο

Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η ελληνική αποστολή

Με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, θα ταξιδέψει η ελληνική αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Παρασκευή, βρέθηκε στην Αρχιεπισκοπή αντιπροσωπεία της ελληνικής ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρο Κούβελο, αποτελούμενη από αθλητές και προπονητές από την άρση βαρών, τη ρυθμική γυμναστική, την κολύμβηση, το στίβο, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και το τζούντο.

16854827 (800x551).jpg

Οι κ.κ. Καπράλος και Κούβελος έδωσαν στον Αρχιεπίσκοπο ως αναμνηστικό δώρο την επίσημη φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» κι ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

16855421 (800x562).jpg

Ανταποδίδοντας, ο κ. Ιερώνυμος, αφού έδωσε σε όλα τα μέλη της ομάδας την ευχή του και αναμνηστικά δώρα, είπε: «πάνω από όλα εύχομαι να έχετε υγεία και, μετά, με επιμονή και υπομονή, να πετύχετε πολλές ελληνικές νίκες. Στη ζωή αυτό που μετρά περισσότερο δεν είναι ο αγώνας, αλλά η προσπάθεια να φτάσετε ως εκεί και να ξέρετε ότι οι ευχές μου θα σας συνοδεύουν». Παράλληλα, αποχαιρετώντας τα μέλη της ομάδας, τα οποία τον ευχαρίστησαν, ζήτησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες να δειπνήσουν όλοι μαζί ��αι να συζητήσουν για τα κατορθώματά τους στο Ρίο.

16855407 (800x537).jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top