Απ��στευτος Διαμαντίδης: Τι σκεφτόμουν τα δευτερόλεπτα πριν βάλει το τρίποντο ο Σπανούλης!

«Φεύγω γεμάτος» είπε ο 3D – Ποιες τρεις στιγμές στην καριέρα του ξεχώρισε

Την αποθέωση και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα γνώρισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Ο Euroleague Legend ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και δήλωσε πως στενοχωριέται για τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι αλλά «δεν μπορείς να νικάς πάντα».

Ο 3D είπε ότι έζησε απίστευτες στιγμές που «εύχομαι κάθε αθλητής να μπορεί να ζήσει» και ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και όσους τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα και συνεχίζει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πρέπει να περνάμε τα δύσκολα. Σας ευχαριστώ και σας, είναι η τελευταία φορά που σας βλέπω (στους δημοσιογράφους). Δεν ήμουν και ο καλύτερος συνομιλητής σας, αλλά έχω μια φιλοσοφία στο μυαλό μου. Δεν έχω κανένα παράπονο από την καριέρα μου. Φεύγω γεμάτος. Μόνο υγεία» είπε ο Δημήτης Διαμαντίδης.

Όσον αφορά το αν η απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ ήταν η δυσκολότερη που έχει πάρει, είπε: «Θα δω τον Αύγουστο, όταν αρχίσει η προετοιμασία και εγώ δεν θα είμαι εκεί. Εκεί θα μου κακοφανεί. Αυτή τη στιγμή δεν έχω καταλάβει ότι σταματάω. Θα το συνειδητοποιήσω με τον καιρό. Η απόφασή μου ήταν συνειδητοποιημένη».

Ερωτηθείς για το ποιο ματς θα ξανάπαιζε, απάντησε: «τον τελικό του Μουντομπάσκετ του 2016», ενώ σε ερώτηση για τις τρεις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, είπε: «Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής είναι ό,τι καλύτερο. Οι διακρίσεις με την Εθνική και οι επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό φυσικά. Γνώρισα ανθρώπους και έκανα φιλίες από αυτό το χώρο. Συναναστράφηκα με ανθρώπους παγκοσμίου φήμης. Φεύγω γεμάτος και χαρούμενος. Παρότι είναι μια δύσκολη στιγμή σήμερα, φεύγω χαρούμενος και γεμάτος. Πρόσφερα όσο μπορούσα».

Για τα συγχαρητήρια της διοίκησης του Ολυμπιακού προς αυτόν, είπε το εξής: «Δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό. Είναι τιμή να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως έχω προσφέρει στο μπάσκετ. Ο κ. Αγγελόπουλος μου έδωσε συγχαρητήρια. Είναι χαρά μου που έβαλα ένα λιθαράκι για το μπάσκετ, που θα συνεχιστεί».

Απίστευτη ατάκα: Τι σκεφτόταν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν σουτάρει το τρίποντο ο Σπανούλης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έριξε και ΤΗΝ ατάκα όταν ρωτήθηκε τι σκεφτόταν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν σουτάρει το τρίποντο που έκρινε το παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης (στο 49.00 του βίντεο).

«Σκέφτηκα… δεν το χάνεις ρε Βασιλάρα. Μας έχεις στείλει δυο-τρεις φορές! Αλλά το έβαλε… Πέρα από την πλάκα, δείχνει τι ποιότητα και ικανότητα έχει σαν παίκτης» είπε 3D.

Πάντως, αν και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει καριέρα προπονητή.

Δείτε ακόμη:

KAHKE το ΣΕΦ! Οι πανηγυρισμοί των οπαδών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Στην οικογένειά του και το νεκρό πατέρα του Πρίντεζη αφιέρωσε το τρόπαιο ο Σπανούλης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top