Λίβερπουλ και Σεβίλλη μάχονται για το τρόπαιο στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» της Βασιλείας

Στον τελευταίο αγώνα του Europa League

Λίβερπουλ και Σεβίλλη μάχονται για το τρόπαιο στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» της Βασιλείας
Η υπερδύναμη της διοργάνωσης αντιμετωπίζει μια από τις ομάδες-θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στον τελικό του Europa League.

στον τελευταίο αγώνα της φετινής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21:45, OTE SPORT 1 και ΕΡΤ 1/ΕΡΤ HD) στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» της Βασιλείας.

Φυσικά το παιχνίδι έχει ένα μεγάλο κίνητρο για τον νικητή, καθώς όποια ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Champions League. Για τη Λίβερπουλ η κατάκτηση του Europa League είναι... μονόδρομος, αφού αν ηττηθεί, δεν θα παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, η Σεβίλλη, η οποία ήδη μετράει τέσσερα τρόπαια στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, σε περίπτωση ήττας θα παραμείνει στο Europa League, ως 7η του ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα δεν συνιστά επιτυχία, ενώ έχει μπροστά της και τον τελικό του Copa del Rey την Κυριακή με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μιν��ολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Τουρέ, Αλμπέρτο Μορένο, Τσαν, Μίλνερ, Φιλίπε Κοουτίνιο, Λαλάνα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Στάριτζ

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο, Μαριάνο, Κολοτζιέτσακ, Ντάνιελ Καρίσο, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Ενζονζί, Κόκε, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα, Γκαμερό
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top