ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ στο ποδόσφαιρο: Στέλεχος ΠΑΕ πίσω από εμπρησμούς με εγκέφαλο έναν 38χρονο ισοβίτη!

Είχε κάψει αυτοκίνητα συγγενών προπονητών και μάνατζερ ποδοσφαιριστών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ στο ποδόσφαιρο: Στέλεχος ΠΑΕ πίσω από εμπρησμούς με εγκέφαλο έναν 38χρονο ισοβίτη!

​Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων, εκβιασμών, παροχής προστασίας και διακινήσεις ναρκωτικών από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι ένας ομογενής, έγκλειστος στις φυλακές των Τρικάλων για ανθρωποκτονία. Ο 38χρονος έδινε εντολές για εκβιασμούς και εμπρηστικές επιθέσεις μέσα από την φυλακή.

Μεταξύ των συλληφθέντων εκβιαστών βρίσκεται και στέλεχος ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο, πραγματοποίησε εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ που ήταν σταθμευμένο σε παρκινγκ ξενοδοχείου της Ξάνθης. Το ΙΧ ανήκε στον ξάδελφο του Ρουμάνου προπονητή της Σκόντα Ξάνθης Λουτσέσκου.

Το ίδιο στέλεχος, τον Οκτώβριο του 2014 έβαλε φωτιά στο ΙΧ της συζύγου του γνωστού μάνατζερ Ιωάννη Ευαγγελόπουλου, στην Αθήνα.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας προέκυψε και διακίνηση ναρκωτών ουσιών εντός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της χώρας.

Μάλιστα την διακίνηση διευκόλυνε ένας αστυνομικός, ο οποίος παρέδιδε ναρκωτικές ουσίες σε κρατούμενους της φυλακής που βρίσκεται και ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Ο αστυνομικός μαζί με άλλα 18 άτομα συνελήφθησαν, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος άλλων 34 συνεργατών τους ενώ προέκυψε και εμπλοκή, επιπλέον 36 ατόμων που σχετίζονται με την οργάνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top