Έξω φρενών ο Κούτρης με τους τραυματιοφορείς:Με έβριζαν και με πέταξαν σαν σακί

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

Έξω φρενών ο Κούτρης με τους τραυματιοφορείς:Με έβριζαν και με πέταξαν σαν σακί
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Εργοτέλη, όπου τραυματιοφορείς προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρό��ο να μεταφέρουν εκτός γηπέδου τον Λεονάρντο Κούτρη.

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη μίλησε για το εν λόγω περιστατικό στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα», ανέφερε αρχικά.

«Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν και μου έλεγαν ‘τι κάνεις’. Με άρπαξε ο ένας από τα χέρια και ο άλλος από τα πόδια. Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας είπε στον έναν τραυματιοφορέα ‘δεν ντρέπεστε’. Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσο για το πού ήταν ο διαιτητής όταν γίνονταν όλα αυτά; «Ο φυσικοθεραπευτής έκανε παράπονα στον διαιτητή και εκείνος του απάντησε ‘δεν είναι δουλειά σου αυτή’».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top