Χωρίς Κοσμίδη και Τσολακίδη η αποστολή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκόβης

Θα διεξαχθεί από 23 Οκτωβρίου έως και 1η Νοεμβρίου

Χωρίς Κοσμίδη και Τσολακίδη η αποστολή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκόβης
Με δύο σοβαρές απουσίες θα λάβει μέρος η Εθνική ομάδα της ενόργανης γυμναστικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκόβης, που θα διεξαχθεί από 23 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου και θα δώσει Ολυμπιακές προκρίσεις.

Ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Βασίλης Τσολακίδης αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, ο πρώτος στο δεξί γόνατο και ο δεύτερος στον δεξιό καρπό, και δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών», παρά την προσπάθεια που έκαναν για να προλάβουν.
τσπ.jpg
(Βασίλης Τσολακίδης)


Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οι δύο γυμναστές που κατέκτησαν τα τελευταία δύο μετάλλια της Ελλάδας στο θεσμό. Ο Κοσμίδης το χρυσό το 2010 στις ασκήσεις εδάφους και ο Τσο��ακίδης το ασημένιο το 2011 στο δίζυγο.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε σήμερα, αποτελείται από 6 αθλητές συν έναν αναπληρωματικό και από 6 αθλήτριες συν μια αναπληρωματική. Συγκεκριμένα, για την κατηγορία των ανδρών δηλώθηκαν οι Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Μαρκούσης, Νίκος Ηλιόπουλος, Γιώργος-Χρήστος Χατζηευσταθίου, Χρήστος Λυμπανοβνός και ο Γιάννης Τούγκας ως αναπληρωματικός. Για την κατηγορία των γυναικών δηλώθηκαν οι Βάσω Μιλλούση, Ιωάννα Ξουλόγη, Βάλια Πλυτά, Αργυρώ Αφράτη, Μαρία Σίμου, Ευαγγελία Μονοκρούσου και η Μυρόπη Χριστοφιλάκη ως αναπληρωματική.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top