Το συγκινητικό αντίο του αρχηγού: Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική

«Πιστεύω προσέφερα αρκετά, κλείνει ένας κύκλος. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα νέα παιδιά»

Το συγκινητικό αντίο του αρχηγού: Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική
Όλοι περίμεναν ότι αυτή η Εθνική θα ανέβαινε στο βάθρο. Τελικά «συμβιβαστήκαμε» με την πέμπτη θέση, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά.
Ωστόσο, αυτό το Ευρωμπάσκετ αφήνει στους Έλληνες πικρή γεύση. Όχι για τη μη κατάκτηση μεταλλιού αλλά για τον κύκλο που κλείνει με την αποχώρηση του αρχηγού, του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Kill Bill έκρινε πως μετά από 17 χρόνια στις Εθνικές Ομάδες της χώρας, ήρθε η ώρα να αφήσει… το καράβι σε νέους κυβερνήτες.
Ο αρχηγός της Εθνικής, φανερά συγκινημένος, ανακοίνωσε μετά το παιχνίδι με την Λετονία ότι δεν θα τον δούμε πάλι να φορά το εθνόσημο.
«Ήρθε η ώρα να σταματήσω από την Εθνική ομάδα, Βρίσκομαι στην Εθνική από 17 χρονών. Ένας κύκλος κλείνει για μένα, πιστεύω ότι προσέφερα αρκετά πράγματα» είπε ο V-Span.
1309064.jpg
«Η καριέρα ενός αθλητή είναι γεμάτη από χαρές λύπες, επιτυχίες αποτυχίες. Καταφέραμε να φέρουμε με τα υπόλοιπα παιδιά και τους προπονητές τρία μετάλλια. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Αυτά έχει η ζωή του αθλητή. Είμαι υπερήφανος και συναισθηματικά φορτισμένος. Ήρθε η ώρα για μένα να σταματήσω, να παίξουν τα υπόλοιπα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Εθνική. Θα είμαστε μαζί τους» πρόσθεσε ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος βουρκωμένος ζήτησε συγνώμη που δεν θα απαντήσει σε άλλη ερώτηση και αποχώρησε...
Την ίδια ώρα, έντονες είναι οι φήμες που λένε ότι τον καλό τους φίλο και συνοδοιπόρο στην Εθνική, Βασίλη Σπανούλη, θα ακολουθήσουν οι Νίκος Ζήσης και Γιάννης Μπουρούσης. Ωστόσο, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μάλιστα, η φωτογραφία με το σ��ιγμιότυπο που ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε αγκαλιά την "παλιά φρουρά" της Εθνικής, Νίκο Ζήση και Βασίλη Σπανούλη, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top