ΒΙΝΤΕΟ:Η Σ. Γουίλιαμς αποθεώθηκε από 15.000 οπαδούς και ξέσπασε σε κλάματα

Δείτε ποιος είναι ο λόγος που συγκινήθηκε η τενίστρια

ΒΙΝΤΕΟ:Η Σ. Γουίλιαμς αποθεώθηκε από 15.000 οπαδούς και ξέσπασε σε κλάματα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/03) η Σερένα Γουίλιαμς έζησε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην καριέρα της.

Η κορυφαία τενίστρια μπαίνοντας στο κορτ για να αντιμετωπίσει τη Μόνικα Νικουλέσκου στο πλαίσιο του Indian Wells στην Καλιφόρνια, αποθεώθηκε από τους 15.000 οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες και ξέσπασε σε κλάματα.

Αναρωτιέστε γιατί έγινε κάτι τέτοιο;Το 2001, σε ηλικία 19 ετών, είχε αποδοκιμαστεί στα κορτ της Καλιφόρνια από τους συμπατριώτες της στον τελικό του Indian Wells. Ο λόγος; Στον ημιτελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισε την αδερφή της, Βένους, η οποία αποχώρησε προφασιζόμενη τραυματισμό, κάτι που φάνηκε ύποπτο στον κόσμο. Μετά τις αποδοκιμασίες εκεί��ες, οι αδερφές Ουίλιαμς μποϋκοτάρισαν την διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια.


«Υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν πρέπει να επιστρέψω ποτέ. Υπήρχαν και άλλοι που υποστήριζαν ότι ήδη θα έπρεπε να το έχω κάνει. Καταλαβαίνω και τις δύο απόψεις. Πάλεψα μέσα του και τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου» είπε πριν από το παιχνίδι η αθλήτρια.


Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα τι να περιμένω. Πριν μπω στο γήπεδο, ήμουν συγκεντρωμένη όμως δεν είχα προετοιμαστεί γι' αυτό που ακολούθησε. Ήταν πολύ ωραία υποδοχή. Ένιωσα απίστευτα καλά. Αυτή η αγάπη των φιλάθλων, σημαίνει πολλά για μένα».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Γουίλιαμς επικράτησε της Νικουλέσκου με 7-5, 7-5.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top