O Αλόνσο ξέχασε τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του: Έπαθε διάσειση και «ξύπνησε» στο 1995!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais»

O Αλόνσο ξέχασε τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του: Έπαθε διάσειση και «ξύπνησε» στο 1995!

Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να είχε «Άγιο» και να γλίτωσε τα χειρότερα, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης με το μονοθέσιο της McLaren, αλλά φαίνεται πως ανησύχησε τους θεράποντες ιατρούς.

Ο οδηγός της Formula 1, υπέστη διάσειση και ξέχασε τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

Την συγκεκριμένη είδηση έφερε στο «φως» της δημοσιότητας, η ισπανική εφημερίδα «El Pais», η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως όταν οι γιατροί τον ρώτησαν ποιος είναι, τι επάγγελμα κάνει και με τι θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον τους απάντησε: «Ονομάζομαι Φερνάντο Αλόνσο, τρέχω στα καρτ και το όνειρό μου είναι να γίνω οδηγός της Formula 1».

Μετά από αυτές τις απαντήσεις, το προσωπικό του νοσοκομείου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 33χρονος άνδρας είχε γυρίσει στο 1995, τότε δηλαδή που ήταν μαθητής στο Οβιέδο και ο πατέρας του Χοσέ Λουίς ήταν ερασιτέχνης οδηγός σε πίστες καρτ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η…περίεργη αυτή αμνησία διήρκησε μόλις μία εβδομάδα και στη συνέχεια η μνήμη του άρχισε να επανέρχεται σταδιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Φερνάντο Αλόνσο
Τέλος καλό όλα καλά για τον Αλόνσο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Αλόνσο καθησύχασε τους θαυμαστές του μετά το ατύχημα: «Είμαι απολύτως καλά»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top