Γκιρτζίκης: Μετά από 10 ημέρες θα αποφασίσουμε για τον νέο προπονητή της Εθνικής

Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Γκιρτζίκης: Μετά από 10 ημέρες θα αποφασίσουμε για τον νέο προπονητή της Εθνικής

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του «Γαλανόλευκου Φάρου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του επόμενου προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είπε χαρακτηριστικά: «Ζήτησα από τον Γιώργο Καραγκούνη να μου παραδώσει πρόσθετα στοιχεία για τους υποψήφιους προπονητές οι οποίοι μπορεί να είναι και πέραν αυτών που γράφτηκαν στον Τύπο. Παράλληλα του ζήτησα να συμπεριλάβει και το οικονομικό σκέλος κάθε μιας υποψηφιότητας. Μετά από δέκα ημέρες, στις 10- 11 Φεβρουαρίου, ευελπιστώ να λάβουμε την απόφαση για το νέο προπονητή».

Στη συνέχεια, ο κ. Γκιρτζίκης μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αλλαγές που θα γίνουν σε αυτό: «Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει φαινόμενα αποχώρησης ομάδων από τα πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι στη ΓΣ της Ομοσπονδίας θα λάβουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα κάτω από 14, καθώς περιμένουμε τις προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων και μετά θα αποφασίσουμε στη Γενική Συνέλευση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top