Ρομπέρτο για το παιχνίδι με την Γιουβέντους: «Θα κερδίσουμε 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι»

Η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Champions League θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22/10 στις 21.45

Ρομπέρτο για το παιχνίδι με την Γιουβέντους: «Θα κερδίσουμε 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι»

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους (Τετάρτη 22/10, 21.45) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

O Ισπανός τερματοφύλακας, Ρομπέρτο μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» προέβη μεταξύ άλλων σε μία πρόβλεψη, ότι δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν την Γιουβέντους με 1-0 και μάλιστα με κεφαλιά του Κασάμι.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο

Για το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Η Γ��ουβέντους είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά στην έδρα μας μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Μεγάλωσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε ένα γήπεδο, όπως είναι το 'Καραϊσκάκη' ή το 'Καλντερόν', που μοιάζουν αρκετά, και οι οπαδοί βοηθούν πραγματικά την ομάδα τους. Πιστεύουμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά. Σε αυτό το γήπεδο θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Για τη Γιουβέντους: «Το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος είναι υψηλό και φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν τα καταφέρνει στο εξωτερικό. Ανησυχώ για τον Τέβες, αλλά όχι μόνο για εκείνον. Θα μπορούσα να μιλήσω για τον Μοράτα ή τον Γιορέντε ή να αγνοήσουμε τον Πίρλο;»

Για το τι θα συμβεί: «Πρόβλεψη; Θα κερδίσουμε ένα-μηδέν με κεφαλιά του Κασάμι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top