Europa League: Απόψε η μεγάλη αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Άλκμααρ

Στις 19:30 στο Περιστέρι... το ραντεβού για μια θέση στην Ευρώπη!

Europa League: Απόψε η μεγάλη αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Άλκμααρ

​Ο πρώτος αγώνας τoυ Ατρομήτου και της Άλκμααρ λαμβάνει χώρα σήμερα στις 19:30 στο Περιστέρι, για τα play off του Europa League.

H oμάδα του Περιστερίου διεκδικεί την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Ευρώπη, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Η Άλκμααρ είναι μια μεγάλη ομάδα που το έχει αποδείξει με καλές πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ κοντρολαρισμένη.Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλιώς δεν έχουμε τύχη. Πρέπει επίσης να δείξουμε προσοχή στα στημένα, καθώς η Άλκμααρ έχει ψηλούς παίχτες. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε το ''μηδέν''» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος.

Σεβασμό προς τον αντίπαλο του έδειξε με τα λεγόμενα του και ο προπονητής της Άλκμααρ, Χέρτγιαν Φέρμπεϊκ: «Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει καλή τεχνική. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί. Ο Ατρόμητος για να φτάσει εδώ σημαίνει ότι έπαιξε καλά. Το ποιος είναι καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top