Mέταλιστ: Απερρίφθη και το 2ο αίτημα για άρση του αποκλεισμού της από το CAS

Στις 28 Αυγούστου η έκδοση της απόφασης

Mέταλιστ: Απερρίφθη και το 2ο αίτημα για άρση του αποκλεισμού της από το CAS

Απερρίφθη και η δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS).

Η Μέταλιστ διεκδικεί την άρση της ποινής του αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Τη θέση της στα πλέι οφ του Champions League πήρε ο ΠΑΟΚ, που αύριο θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Σάλκε.

Η ανακοίνωση του CAS:

«Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε σήμερα το δεύτερο αίτημα για επείγοντα προσωρινά μέτρα, το οποίο κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ κατά την απόφασης που έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA στις 14 Αυγούστου 2013.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013, η Μέταλιστ, η UEFA και ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την απόφαση που έλαβε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων να απορρίψει το πρώτο αίτημα της Μέταλιστ.
Την ίδια ημέρα η Μέταλιστ υπέβαλε νέο αίτημα στο CAS, προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά επιχειρήματα. Όμως, έχοντας εξετάσει το νέο αίτημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων έφτασε στο ίδιο συμπέρασμα και απέρριψε το αίτημα.
Συνεπώς, η απόφαση της UEFA παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία διαιτησίας του CAS συνεχίζεται. Τα μέρη έχουν συμφωνήσει στην επίσπευση του διαδικαστικού χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έκδοση της απόφασης στις 28 Αυγούστου 2013».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top