Πώς θα «παλέψει» σήμερα κόντρα στη Σάλκε ο Ολυμπιακός

Πρεμιέρα στο Champions League για τους Ερυθρόλευκους

Πώς θα «παλέψει» σήμερα κόντρα στη Σάλκε ο Ολυμπιακός

Το ντεμπούτο του στο Champions League κάνει απόψε (21:45, Novasports 1) o Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Σάλκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε στο γήπεδό μας», τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχει η κάθε ομάδα. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τελειώσει τον όμιλο πρώτη. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Ένα καλό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο γιατί θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στη διοργάνωση», επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα.

Το επικρατέστερο σχήμα των Ερυθρόλευκων θέλει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά να απαρτίζεται από τους Τοροσίδη, Κοντρέρας, Σιόβα και Χολέμπας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο, με τον Ιμπαγάσα σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Αμπντούν και Μασάντο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

«Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι πιθανό να ξεκινήσουν. Θα αρχίσουν οι παίκτες που είναι καλύτεροι αυτοί την στιγμή και θα περάσουν στον αγώνα εκείνοι που θα μπορούν να προσφέρουν στο παιχνίδι», είπε ο Ζαρντίμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top