Με πολλές απουσίες αύριο ο αγώνας της εθνικής ποδοσφαίρου με τη Νορβηγία

Πρόβα για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Με πολλές απουσίες αύριο ο αγώνας της εθνικής ποδοσφαίρου με τη Νορβηγία

Ανήμερα της Παναγίας θα αγωνιστεί η εθνική ποδοσφαίρου σε φιλικό με τη Νορβηγία. Η ελληνική αποστολή έφτασε το μεσημέρι στο Όσλο και το ματς αυτό, αποτελεί πρόβα για τα πρώτα δύο ματς της ελληνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ στις 7 Σεπτεμβρίου με τη Λετονία και στις 11 Σεπτεμβρίου με τη Λιθουανία!

«Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο, την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και οι υποχρεώσεις μας ξεκίνησαν ουσιαστικά από τη Δευτέρα. Το φιλικό με τη Νορβηγία είναι πολύ σημαντικό για εμάς, πάνω σε αυτή τη λογική δουλεύουμε όλοι μας. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, όπως το γεγονός πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι στα πόδια τους ή δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, υπολογίζω στη διάθεσή τους να προσφέρουν στην Εθνική. Θεωρώ ότι αυτό χαρακτήρισε την πορεία μας μέσα στο 2012 και αυτό θα είναι από τα βασικά μας στοιχεία για να φτάσουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός Φερνάντο Σάντος.

Ωστόσο, ο αυριανός αγώνας προκαλεί έντονο προβληματισμό στον Σάντος, καθώς θα λείπουν 5 από τη βασική ομάδα του Euro, οι: Καραγκούνης, Γκέκας και Σηφάκης , καθώς και οι τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέβας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top