Βαλντές: Ποιος… Μέσι; Ο Ροναλντίνιο το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει

Ο «Ρόνι» άλλαξε την πορεία της Μπαρτσελόνα, τονίζει

Βαλντές: Ποιος… Μέσι; Ο Ροναλντίνιο το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει
Τι κι αν όλος ο κόσμος παραμιλάει για το ταλέντο του Μέσι και υποκλίνεται στη μαεστρία του που έχει οδηγήσει τη Μπάρτσα στην κορυφή του κόσμου; Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, πλέκει το εγκώμιο του πρώην «μπλαουγκράνα» Ροναλντίνιο!

«Πάντα έλεγα ότι ο “Ρόνι” άλλαξε την ιστορία της ομάδας, όταν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα και ήταν ο ηγέτης της. Δεν είχαμε κερδίσει κανένα τίτλο για αρκετά χρόνια. Μόλις έφτασε στη Βαρκελώνη έκανε την “Μπάρτσα” πολύ δυνατή και πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Αυτό από μόνο του αξίζει για να τον ευχαριστήσουμε» δήλωσε ο 30χρονος γκολκίπερ, αποθεώνοντας τον –πάλαι ποτέ- αγαπημένο της εξέδρας της Μπαρτσελόνα.

Και σε όσους θεωρούν τον Μέσι «το α και το ω» για την Μπαρτσελόνα, ο Βαλντές δίνει μια σαφή απάντηση χωρίς να πει κάτι αρνητικό για τον -αναμφίβολα μεγάλης αξίας- νυν συμπαίκτη του: «Νομίζω ότι ο Ροναλντίνιο είναι το μεγαλύτερο ταλέντο, που έχω δει στο σύλλογο και αυτό γιατί πάντα έκανε κάτι καινούριο».

Ο «Ρόνι» μετά την αποχώρησή του το 2008 από την Μπαρτσελόνα πήγε στη Μίλαν ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του όπου μετά από ένα πέρασμα από τη Φλαμένγκο, τώρα αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top