Τα επαγγελματικά Renault Pro+ δίπλα στις ανάγκες της αγοράς

Στην έκθεση Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015

Με άξονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κάθε σύγχρονου επαγγελματία, η Renault με την παρουσία της στην έκθεση Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015 (7-9/11 Metropolitan Expo), ενισχύει την επικοινωνία της με την πρώτη γραμμή της αγοράς
.
Βασικό συστατικό της φιλοσοφίας της Renault στον τομέα των επαγγελματικών αυτο��ινήτων αποτελεί η εδραιωμένη πεποίθηση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της αγοράς, μέσω μια αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Αυτή η προσέγγιση έχει αναγνωριστεί με τον πλέον πειστικό τρόπο με τη Renault να κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία 17 χρόνια.

Η πραγματοποίηση των εκθέσεων Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015 στις 7-9/11 κάτω από τη στέγη του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, παρουσιάζοντας παράλληλα τις νεότερες εξελίξεις τόσο όσον αφορά στα μοντέλα της, όσο και στις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του Renault Pro+.
clio_van_.jpg


Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Renault Clio Pro+ που αποτελεί την πλέον σύγχρονη προσέγγιση στο μικρό επαγγελματικό αυτοκίνητο, διατηρώντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης.

Το παρόν θα δώσουν και τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi που έχουν ξεχωρίσει για τον εντυπωσιακά αποδοτικό και οικονομικό τους χαρακτήρα. Με δεδομένη την έμφαση που δίνει η Renault στο να προσφέρει την ιδανική λύση για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε πελάτη και τα τρία αυτοκίνητα θα παρουσιάζουν εξειδικευμένες λύσεις μετασκευής. Ειδικότερα το Renault Kangoo Maxi θα είναι εφοδιασμένο με έναν πρωτοποριακό θάλαμο διατήρησης ψύξης που αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεταφορές με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top