Που θα παράγεται το επόμενο 5θυρο Civic

Στο εργοστάσιο της Honda στη Μεγάλη Βρετανία όπου έγινε μεγάλη επένδυση

Που θα παράγεται το επόμενο 5θυρο Civic
Η παραγωγική μονάδα της Honda στην Ευρώπη, Honda UK Manufacturing αποκτά νέα δυναμική καθώς θα γίνει ο παγκόσμιος κόμβος παραγωγής της επόμενης γενιάς του 5-πορτου Civic. Το 5-πορτο Civic θα παράγεται για την ευρωπαϊκή αγορά και θα εξάγεται ταυτόχρονα στις παγκόσμιες αγορές.

Η ανάπτυξη του εργοστασίου της Honda στη Μεγάλη Βρετανία για τις αγορές όλου του κόσμου θα αυξήσει τον όγκο των παραγόμενων Civic, γεγονός που θα βοηθήσει στην επίτευξη οικονομιών κλίμακας παραγωγής.

Οι δεξιότητες, οι γνώσεις και η εμπειρία των συνεργατών της Honda που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, από τη στιγμή που πρωτοξεκίνησε η παραγωγή του Civic στην Ευρώπη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του νέου μοντέλου Civic.Η Honda θα επενδύσει πάνω από £ 200.000.000 σε νέες, προηγμένες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική των ευρωπαϊκών της εγκαταστάσεων.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι συνολικές επενδύσεις της εταιρείας να ξεπερνούν τα £ 2.2 δισεκατομμύρια λίρες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εργοστασίου στη Μεγάλη Βρετανία το 1985.Καθώς η Honda UK Manufacturing θα παράγει αποκλειστικά την επόμενη γενιά Civic , η επόμενη γενιά CR-V θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda του Καναδά Manufacturing (HCM), στο Οντάριο με αποτέλεσμα το CR-V να εισάγεται στην Ευρώπη.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top