Ήταν μια από τους δύο τυχερούς που επέλεξε ο Μπο, μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη για να μοιραστούν το έπαθλο φαγητού που κέρδισε ο ράπερ μετά τη νίκη του στο κουίζ – κάτι που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Την επόμενη ημέρα, και ενώ ήταν μπροστά όλοι και έτρωγαν στην καλύβα τους, η «Διάσημη» προχώρησε σε μια εξομολόγηση, δείχνοντας ότι μπορεί να νιώθει χορτασμένη, αλλά ταυτόχρονα νιώθει και άσχημα για αυτό που έγινε. Και εξήγησε γιατί, λέγοντας: «Χθες πήρε μια γεύση για το πως θα μπορούσε να είναι το Survivor όταν γίνει ατομικό και δεν μου άρεσε. Το ότι τρώγαμε εμείς ή έτρωγα εγώ και εσείς δεν τρώγατε και ήσασταν από την απ’ έξω, εγώ αισθανόμουν απαίσια. Τώρα είναι ομαδικό, μαχόμαστε μαζί, τρώμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Το γεγονός ότι αυτό που έφαγα εγώ χθες δεν μπορούσατε να το φάτε κι εσείς, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Ήταν απαίσιο».

Θέση πήρε και ο Γιώργος Χρανιώτης, που συμπλήρωσε:  «Για να αισθανθείς καλά, θα έρθουμε κι εμείς στη θέση των παιδιών. Ελπίζω να έρθουμε. Καλό είναι να ελπίζεις αν υποστείς κι εσύ αυτό το πράγμα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που δεν έφαγαν, σχολίασε: «Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι έτσι το παιχνίδι και ότι χθες καταφέραμε να βγάλουμε τους Μαχητές εκτός παιχνιδιού. Κι έμεινε το κέρδος στην ομάδα μας. Και είναι καλό γιατί αναβαθμίζονται τα έπαθλα και από ένας έγιναν τρεις που σημαίνει ότι η μισή μας ομάδα έφαγε. Θα μπορούσαμε να μη φάμε και καθόλου και να το φάνε οι άλλοι. Ας κρατήσουμε τα θετικά».

Tags: