Η πορνοστάρ Στόρμι αποφασισμένη να «κάψει» τον Τραμπ – Θέλει να πει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Πρόεδρο

Ο δικηγόρος της διεμήνυσε πως η πελάτισσά του δε δεσμεύεται πλέον από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας

Επιμέμένει η πορνοστάρ για τις  σχέσεις της με τον Τραμπ

Ακριβά αναμένεται να πληρώσει ο Ντόναλντ Τραμπ την «περιπέτεια» που είχε το 2006 με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ).

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, την περίοδο που ακόμα ήταν «απλά» μεγιστάνας, διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με την 38χρονη σήμερα πρώην ηθοποιό του πορνογραφικού κινηματογράφου ακόμα και όταν ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον Τραμπ από πορνοστάρ: Της είπε ότι του θυμίζει την κόρη του – Πώς ήταν το sex μαζί του

Μάλιστα η Στόρμι είχε αποκαλύψει σε μια «πιπεράτη» της συνέντευξη, πως οι δυο τους είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά μόλις τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές, ο Τραμπ προσπάθησε να «εξαγοράσει» τη σιωπή της Στόρμι Ντάνιελς, γι΄αυτό και φέρεται να της έδωσε το ποσό των…130.000 δολαρίων, αφού πρώτα υπέγραφε μια συμφωνία εμπιστευτικότητας με τον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κοέν.

Ωστόσο η Στόρμι αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας μέσω του δικηγόρου ης, Μάικλ Αβενάτι, πως η συμφωνία αυτή είναι άκυρη.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Αβενάτι υπέβαλε καταγγελία την Τρίτη στο Λος Άντζελες για ακύρωση της συμφωνίας, που είχε συναφθεί λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, θεωρώντας την άκυρη καθώς ο Τραμπ δεν την υπέγραψε ποτέ. «Η θέση μας είναι όλη η συμφωνία είναι άκυρη καθώς (ο Τραμπ) δεν την έχει υπογράψει», τόνισε σήμερα ο δικηγόρος στο ABC.

Από την πλευρά του, ο  δικηγόρος του Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι κατέβαλε «από την τσέπη του» το ποσό αυτό στην Ντάνιελς, υπογραμμίζοντας ότι «ούτε ο Οργανισμός Τραμπ, ούτε η εκστρατεία του Τραμπ δεν αποτέλεσαν μέρος της συναλλαγής με την κυρία Κλίφορντ, και ούτε ο ένας, ούτε η άλλη με αποζημίωσαν για αυτή την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα».

Αυτό ωστόσο δεν έπεισε τον δικηγόρο της πορνοστάρ, ο οποίος επιμένει πως ο Τραμπ είχε γνώση των διαπραγματεύσεων με την ηθοποιό και για την καταβολή αποζημίωσης, καθώς και πως η Ντάνιελς επιμένει να πει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Για το θέμα πήρε θέση και ο Λευκός Οίκος δια της εκπροσώπου του, Σάρα Χακάμπι Σάντερς, η οποία δήλωσε σήμερα πως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις κατηγορίες ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Ντάνιελς.

Mένει να δούμε πώς θα το «πάρει» η Μελάνια, καθώς το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα ήθελαν τον γάμο του Προεδρικού ζεύγους να περνά σοβαρή κρίση μετά την «καταιγίδα» Ντάνιελς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top