Συμπολεμιστής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 101 ετών πήγε να του πει το στερνό αντίο! ΒΙΝΤΕΟ

Στο ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων

Χιλιάδες Κρητικοί συμμετείχαν στην αγρυπνία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ πλήθος κόσμου συνέρρεε από το πρωί της Πέμπτης στο ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα, όπου είχε τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα. 

Βρακοφόροι και συντοπίτες του πρώην πρωθυπουργού απέδωσαν τιμές στον πρόεδρο που λάτρεψε η Κρήτη, αγκάλιασαν τα παιδιά του: Κυριάκο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη και τους ευχήθηκαν "συλλυπητήρια".

Μόνο καλά έχει να θυμάται από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ο κύριος Μανώλης, 101 ετών, συμπολεμιστής του πρώην πρωθυπουργού. 

«Ήμασταν μαζί στρατιώτες. Το '46 όμως, πρώτη φορά που βγήκε βουλευτής πήγαινα από το γραφείο και μοίραζα τον "Κήρυκα"», είπε ο ίδιος

Μυροφόρες συνόδευσαν χθες βράδυ, τη σορό του στο τόπο που τον γέννησε, την Χαλέπα. Η μπάντα έπαιζε πένθιμα και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν με μία μαντινάδα. 

Ήταν όλοι εκεί στο πλευρό της οικογένειας. Συμμετείχαν στην αγρυπνία και γέμισαν το βιβλίο συλλυπητηρίων με λόγια αγάπης. 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα αγναντεύει για πάντα το κρητικό πέλαγος στο πλευρό της Μαρίκας του. Αυτή ήταν και η τελευταία του επιθυμία. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top