Και το όνομα αυτού «Άγγελος-Οδυσσέας»-Βρήκε την Ιθάκη του το μωρό που εγκαταλείφθηκε μέσα σε χαρτόκουτο στη Ρόδο

Ο μικρούλης απολαμβάνει την αγάπη και την στοργή του προσωπικού στο νοσοκομείο Ρόδου

Την αγάπη και τη στοργή του προσωπικού του νοσοκομείου Ρόδου απολαμβάνει το νεογέννητο αγοράκι, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε χαρτόκουτο, μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Μάλιστα, του βρήκαν και... όνομα, εμπνευσμένοι από το όμορφο προσωπάκι και τη συγκινητική ιστορία του.

To γοερό,παραπονιάρικο κλάμα του νεογέννητου που βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο ακόμα, μέσα σε χαρτόκουτο, ράγισε την... καρδιά ολόκληρης της Ελλάδας!

Γιατροί και νοσηλευτές, από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν το πανέμορφο αγοράκι, το αγάπησαν και το φρόντισαν σαν να είναι δικό τους. Η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Ρόδου, μάλιστα , ανέλαβε ρόλο... νονάς!

«Εγώ το λέω Οδυσσέα... Αγγελο - Οδυσσέα, ζει την Ιθάκη του, είναι πανέμορφο, πολύ μ΄αρέσει εμένα. Θα ήθελα να το πάρω εγώ σπίτι μου , αλλά δεν γίνεται!Δεν μου το δίνουν...(γελάει) Είναι πάρα πολύ όμορφο και όλοι το αγαπάμε και θα το κακομάθουμε από τις αγκαλιές μου φαίνεται» δήλωσε στο Star η Ντίνα Μαχαιρίδγη, διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής.

Η μητέρα του παιδιού δεν έχει βρεθεί ακόμη... Όμως όλοι εύχονται η... συγκινητική περιπέτεια του μικρού Άγγελου- Οδυσσέα, να έχει ένα χαρούμενο τέλος. Ελπίζουν πως το μωράκι θα ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει... στην αγκαλιά της μαμάς του!

«Το γεγονός ότι ήταν πάρα πολύ περιποιημένο το μωρό, καθαρό, εγώ δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα για τη μάνα του παιδιού. Ποιός ξέρει σε τι αδιέξοδο βρέθηκε για να το κάνει. Μας έχει τύχει κι άλλη φορά...Αφού το σκεφτούν κι αφού πιθανώς ενημερώνονται από σας ότι πάει καλά το μωρό κι όλα αυτά, ε...αποφασίζουν και έρχονται να το προσεγγίσουν και ενδεχομένως να το πάρουν. Ας πιστέψουμε και ας ελπίσουμε ότι θα γίνει και γι'  αυτό το μωρό και όλα θα πάνε καλά» πρόσθεσε η κα Μαχαιρίδη.

Συγκλονιστική είναι όμως και η συμπαράσταση του κόσμου. Φέρνουν στο μωράκι ρούχα, πάνες... προσφέρονται μέχρι και για μητρικό θηλασμό! Πολλοί θέλουν ακόμη και να το υιοθετήσουν. Όμως, προς το παρόν, όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top