Παραλίγο τραγωδία στην Ξάνθη, όταν ένας 16χρονος το βράδυ του Σαββάτου παρέα με 6-7 φίλους του, ανέβηκαν στη στέγη του εγκαταλελειμμένου κολυμβητηρίου από την σκάλα πρόσβασης, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr.

Ο 16χρονος Δημήτρης έπεσε από τη σκεπή μέσα στον χώρο του κολυμβητηρίου, όταν μια από τις πλάκες υποχώρησε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

O κ. Τάσος Καρασαβόγλου, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση του νεαρού.

«Ο μικρός, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, πήγε να παίξει με μια παρέα και με κάποιο τρόπο ανέβηκαν στη σκεπή ενός εγκαταλελειμμένου κολυμβητηρίου στην Ξάνθη. Τότε υποχώρησε η σκεπή κι ο Δημήτρης έπεσε από ένα ύψος 7-8 μέτρων. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Καβάλας, προκειμένου να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες» είπε.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι σε καταστολή, όπως εξηγεί  ο κος Καρασαβόγλου. «Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Αν περάσουμε τον κάβο αυτών των ημερών, θα είμαστε πολύ καλύτερα, καθώς η κατάσταση είναι κρίσιμη».  

«Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά» προσθέτει ο διοικητής του νοσοκομείου. «Φαίνεται δυνατό σκαρί ο Δημήτρης. Εύχομαι όλα να πάνε καλά». 

Tags: