ΤΡΑΓΙΚΟ παιχνίδι της μοίρας- Το τελευταίο παιχνίδι που αγόρασε ο Υπάτιος στον γιο του ήταν...μια Πόρσε!

Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο τραγικός πατέρας

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος σύζυγος και πατέρας και τραγική φιγούρα που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να χάνονται δραματικά μπροστά στα έντρομα μάτια του, εξομολογήθηκε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας, μια ειρωνεία τόσο τραγική, που δυσκολεύεσαι να την πιστέψεις.

Όσο η τριμελής οικογένεια έμενε στην Αθήνα, συνήθιζαν να επισκέπτονται εκθέσεις αυτοκινήτων. Ο Υπάτιος, εξάλλου, δηλώνει λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων, ακριβών αυτοκινήτων. Ήθελε να μυήσει τον 3χρονο γιο του, τον «πιτσιρικά» του, όπως τον αποκαλεί, στο πάθος του και να του μάθει όλα όσα ήξερε. Το αγαπημένο τους παιχνίδι ήταν «τα αυτοκινητάκια», που δεν σταματούσε να αγοράζει στον Παύλο του ο 41χρονος.

«Κάναμε σχέδια!» είπε στην κάμερα του Star o τραγικός πατέρας. «Πηγαίναμε σε εκθέσεις αυτοκινήτων, γιατί ήθελα να βάλω και τον πιτσιρικά στο τρυπάκι με τα αυτοκίνητα. Του αγόραζα και διάφορα αυτοκινητάκια».

Το πάθος του πατέρα, που δεν πρόλαβε να μεταλαμπαδεύσει στον γιο, αποτέλεσε τραγικό παιχνίδι της μοίρας: το τελευταίο αυτοκινητάκι που αγόρασε στον 3χρονο ήταν…μια Πόρσε!

«Το τελευταίο που του αγόρασα ήταν μια Πόρσε, ειρωνεία της τύχης» σοκάρει ο Υπάτιος.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο Υπάτιος εδώ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top