Μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Πρωτομαγιά στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Μια μοναδική ανοιχτή συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός  του Δήμου Νέας Σμύρνης, την παραμονή της Πρωτομαγιάς,  30 Απριλίου, στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης. Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες προσκαλούν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με κλασσικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Μας παρουσιάζουν επίσης τα καινούργια τους τραγούδια, αλλά και τις μεγάλες στιγμές στη διαδρομή τους, τα απρόβλεπτα και τις κοινές τους ερμηνείες που αποτελούν και την ουσία αυτής της συνάντησης. Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με τη «Σκόνη» και συνεχίστηκε με φιλία και αγάπη, δίνοντας μας κλασσικά τραγούδια, όπως το  « Διδυμότειχο Blues»,  ο «Παλιός Στρατιώτης», το «Ιπτάμενο Χαλί». Σημαντικές παρουσίες στο σχήμα, η εξαιρετική Βιολέτα Ίκαρη και ο εντυπωσιακός Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser, ενώ συμμετέχουν 10 σπουδαίοι μουσικοί με επικεφαλής στο πιάνο τον Γιώργο Παπαχριστούδη. 

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν , «είναι μεγάλη τιμή για εμάς που οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι με σημείο εκκίνησης του μουσικού τους ταξιδιού την πόλη της Νέας Σμύρνης.» Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 20.30, με ελεύθερη είσοδο.

 

Την Τρίτη 1η Μαϊου στις 20.30, ακολουθεί μια ακόμη συναυλία στην πλατεία Νέας Σμύρνης, με ελεύθερη είσοδο, αφιερωμένη στα τραγούδια της εργατικής Πρωτομαγιάς και της άνοιξης με τίτλο «Μέρα Μαγιού μου Μίσεψες». Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Πασχάλης Τόνιος και η Λένα Αλκαίου . Συμμετέχουν η χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, η παιδική χορωδία του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης  και η μεικτή χορωδία του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης. Ποιήματα για την Πρωτομαγιά θα διαβάσουν ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος και η Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά. 

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Νέας Σμύρνης ξεκινάει στις 27 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 6 Μαϊου, με εκθέσεις βιβλίου, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, παιδικά προγράμματα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top