Ο Γιώργος Κιμούλης μιλά αποκλειστικά στο Star

Το Μαυροπούλι του Ντέιβιντ Χάροουερ στο Θέατρο Άλμα

Παίζει, σκηνοθετεί, τραγουδάει, ο Γιώργος Κιμούλης καταπιάνεται φέτος με το σοβαρό θέμα της παιδοφιλίας και συγκλονίζει.

«Είναι μία ιστορία μεταξύ δύο ανθρώπων, ενός 60χρονου και μίας 26χρονης που συναντώνται μετά από 15 χρόνια και γρήγορα καταλαβαίνουν πως αυτοί οι δύο είχαν μία άλφα σχέση πριν 15 χρόνια. Τότε όμως η 26χρονη ήταν 12 ετών και αυτός 45» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη δημοσιογράφο Άννα Σταματιάδου.

Ανάμεσα σε πεταμένα ποτήρια και χαρτιά, ο Γιώργος Κιμούλης και η συμπρωταγωνίστριά του, Ηρώ Σαββάκη, προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις πέρα από νόμους και κανόνες.

Όσο για το αν αντιμετωπίζει δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις του, απαντά:

«Όπως όλοι. Μεγαλώνοντας ο άνθρωπος γίνεται λιγότερο αυστηρός. Δημιουργούμε γιατί κάτι μας λείπει και αυτό που μας λείπει πρέπει να το φυλάμε ως κόρη οφθαλμού, και δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό δημόσια" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το «Μαυροπούλι» ολοκληρώνει το ταξίδι του στις 15 Ιανουαρίου. Το Φεβρουάριο ο Γιώργος Κιμούλης θα πρωταγωνιστεί στο έργο «Ψηλά από τη Γέφυρα» του Άρθουρ Μίλλερ στο Εθνικό Θέατρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top