Η ελληνική και η ξένη μουσική την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Αυγούστου ακούγονται δυνατά στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου Πρεβέζης του Δήμου Zηρού στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» που διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. στην πλατεία του Γοργομύλου στην Ήπειρο.

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα είναι ξανά μαζί μας μετά  από 5 χρόνια σε μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση. Αλλά και ο δικός μας Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers πιστός κάθε χρόνο κοντά μας, για rock περιπλανήσεις, καθώς και ο ΔημήτρηςΝΤΖ# .

Ενώ το Σάββατο 5 Αυγούστου οι  Χαΐνηδες θα μας ταξιδέψουν με τις όμορφες αλλά και ανατρεπτικές τους μελωδίες. Παράλληλα στην σκηνή θα ανέβουν οι Salto Mortale ελληνόφωνο ροκ ανερχόμενο συγκρότημα αλλά και οι ξεχωριστοί για τις rock blues διασκευές τους The Blu diaries.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική συγκυρία ακολούθησαν μια άκρως ευέλικτη πολιτική για τα εισιτήρια. Θα διατεθούν στην προπώληση εισιτήρια προσφοράς των 8 ευρώ. Ώρα έναρξης 20:30

Στο ταμείο την μέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ

Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Για τα σημεία προπώλησης :

Σημεία προπώλησης :

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Giorgio music shop Στοά Ορφέα

Βιβλιοπωλείο Χαρτέξ απέναντι από το ρολόι

ΑΡΤΑ: Home Cinema Ελ. Βενιζέλου και Αράχθου

Η πολυθρόνα του Νίτσε Φιλελλήνων 24

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καφέ Ρολόι Εθνικής Αντιστάσεως 37

Ηλεκτρικά Καλαμίδας Λεωφ. Ειρήνης 66

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:Οπτικά Ταγκαρέλης 28ης Οκτωβρίου & Ναπ. Ζέρβα

Tags: