Ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ελεύθερη είσοδο!

Πρόκειται για το Generations: A Family Festival

Ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια στο Ίδρυμα Σταύρος Νι

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι, προσκαλεί τους γονείς να περάσουν μαζί με τα παιδιά τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (27 & 28/5) χαμογελώντας, στο Generations: A Family Festival.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο, που προσφέρει δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους: μουσική, χορό και παιχνίδια. Αυτό είναι το Generations!

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28/5, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος γίνεται η αλάνα όπου γονείς και παιδιά, από τις 17:00 μέχρι τις 23:00 ξεφαντώνουν, λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες από εργαστήρια ζωγραφικής και μουσικής μέχρι μαθήματα τσίρκου!

Παράλληλα, οι χώροι του ΚΠΙΣΝ γεμίζουν με τις μουσικές του Andy Smith των Portishead (27/5) και του Daddy G των Massive Attack (28/5), δυο από τις επιδραστικότερες φιγούρες της βρετανικής μουσικής σκηνής.

Τα μαθήματα τσίρκου θα γίνονται ανά 45 λεπτά, από τις 17.30 έως τις 21.15. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές των ζογκλέρ, τα εναέρια ακροβατικά, τις μπάλες ισορροπίας και πολλά ακόμα.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top