ΠΡΟΣΟΧΗ Για ποιο λόγο ανακαλούνται προληπτικά Fiat Punto

Επισκευή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

ΠΡΟΣΟΧΗ  Για ποιο λόγο ανακαλούνται προληπτικά Fiat Punto

 Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων, της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

Η προληπτική ανάκληση επικεντρώνεται σε  153 αυτοκίνητα Punto με αριθμό πλαισίου από 0P250669 έως 0P299271. Στα συγκεκριμένα οχήματα  λόγω μιας δυνητικής συμφωνίας στη διαδικασία παραγωγής του κατασκευαστή μπορεί να παρατηρηθεί δυσλειτουργία  στους  προεντατήρες  των μπροστινών ζωνών ασφαλείας. Η σωστή λειτουργία θα αποκατασταθεί μέσω ενός κιτ επισκευής που έχει δημιουργηθεί κατάλληλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν με  συστημένη  επιστολή για να προσέλθουν στα  εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επεμβάσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες  οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.

Βαγγέλης Γκούμας 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top