Iστορική νίκη της Μαρίας Σάκκαρη! Απέκλεισε τη Βοζνιάκι

Νέος θρίαμβος για την αθλήτρια του τένις- Νέα ενημέρωση: 28-09-2017 12:11

Μια εξωπραγματική Μαρία Σάκκαρη έκανε πράγματα και θαύματα την Τρίτη στον 2ο γύρο του Wuhan Open, και απέκλεισε την Καρολίν Βοζνιάκι (Νο6 WTA) με straight-sets τρομερή εμφάνιση, κάνοντας έτσι την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της!

Η Μαρία Σάκκαρη με την παρουσία της στο γ γύρο των 3 εκ των 4 Grand Slam τουρνουά (Αυστραλία, Γουίμπλεντον και US Open) απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και βρέθηκε στο νούμερο 80 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτό όμως που της έλειπε ήταν μια μεγάλη νίκη. Νίκη απέναντι σε τοπ αθλήτρια, που θα της ανεβάσει και την ψυχολογία.

Και τα κατάφερε το μεσημέρι της Τρίτης στο διεθνές τουρνουά στην Κίνα με αντίπαλο την Καρολίν Βοζνιάκι, ν.6 της παγκόσμιας κατάταξης και με εμφατικό μάλιστα τρόπο: 7-5, 6-3 και 2-0 σετ.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε το ιστορικό αυτό επίτευγμα βασιζόμενη στο εντυπωσιακό forehand και το σταθερό σερβίς της. Και στα δύο σετ μπήκε μπροστά στο σκορ με break στην αντίπαλο της, και παρότι η τενίστρια από τη Δανία αντέδρασε, η Σάκκαρη με ψυχραιμία είχε την απάντηση. Με τη νίκη της σίγουρα θα ανεβεί και άλλο στην κατάταξη (κοντά στο ν. 70).

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η 31χρονη Ρωσίδα Έλενα Βέσνινα, ν.21 στην παγκόσμια κατάταξη, που κέρδισε τη  Μέρτενς από το Βέλγιο  (6-2,6-4) και με μία πρόκρισή της στην 8άδα θα την φέρει ακόμη ψηλότερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top