Tεσσάρα της Τότεναμ στην Παρί

Όλα τα φώτα στραμμένα στον Νεϊμάρ

Την πρώτη του νίκη έστω και σε φιλικό έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Καπ αφού νίκησε την Γιουβέντους με 2-1.

Οι Καταλανοί  είδαν το Νεϊμάρ να κάνει όργια στην κυριολεξία και αν και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 15ο λεπτό που δεν χορταίνεις να το βλέπεις.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και τι δεύτερο γκολ στο 25 και έδειξε έτσι για ποιο λόγο η Παρί Σεν  Ζερμέν σκέφτεται σοβαρά να καταβάλει το ιλιγγιώδες ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η ρήτρα για να τον πάρει στο Παρίσι.

Για την Γιουβέντους σκόραρε ο Κιελίνι  στο 63 αλλά το 2-1 ήταν το τελικό σκορ με τα φώτα φυσικά να πέφτουν στο Νεϊμάρ  που όπως λένε οι πληροφορίες έχει ήδη  συμφωνήσει με τους Γάλλους και ζήτησε από την διοίκηση της Μπάρτσα να φύγει.

Η Παρί  περιμένοντας το Νεϊμάρ δεν τα κατάφερε καλά στην αναμέτρηση με την Τότεναμ  αν και προηγήθηκε στο έκτο λεπτό με τον Έντισον Καβάνι.

Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν με ένα εντυπωσιακό γκολ του Έρικσον στο ενδέκατο λεπτό και πήραν προβάδισμα με τον Νταιερ επτά λεπτά αργότερα δείχνοντας ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους   Γάλλους.  Η Παρί  ισοφάρισε στο 36 με τον Παστόρε σε ένα χορταστικό πρώτο μέρος αλλά μέχρι εκεί άντεξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ πέτυχε δυο ακόμη γκολ το πρώτο με τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ και το δεύτερο με πέναλτι του Κέιν λίγο πριν το τέλος και πανηγύρισε τη νίκη με 4-2.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top