Πρωταθλητές στην φοροδιαφυγή- Ρονάλντο και Μουρίνιο ξέχασαν να δηλώσουν μερικά εκατομμύρια

Το οργισμένο μήνυμα του Μέσι στα social media

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόκρυψη από την ισπανική εφορία ποσού που φτάνει τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση για τα έσοδα του όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η απάντηση του «special one», ήταν πως από το 2010 έως και το 2013, έχει καταβάλει σε φόρο περί τα 26 εκατομμύρια ευρώ! Είπε μάλιστα ότι ενημερώθηκε για το θέμα από τα μέσα ενημέρωσης κι ότι κανείς από την εισαγγελία δεν  επικοινώνησε μαζί του.

Πρωταθλητής όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στην φοροδιαφυγή φαίνεται όμως να είναι εκτός από τον Μέσι, που έχει καταδικαστεί από τα ισπανικά δικαστήρια  σε 21 μήνες φυλάκιση και ο άσπονδος αντίπαλος του  Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα τα προβλήματα αυτά τον έχουν φέρει στην πόρτα της εξόδου από τη Ρέαλ Μαδρίτης μετά από οκτώ χρόνια.Ο πορτογάλος άσος κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στην Ισπανία στις 31 Ιουλίου.

Κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε 14,7 εκ ευρώ την περίοδο 2011-2014 δημιουργώντας μια εταιρεία στα νησιά Κέιμαν, γνωστό φορολογικό παράδεισο.

Την οργή του άσου της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής προκάλεσαν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία μαζί με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα Σουαρέζ και Φάμπρεγας έκανε λογαριασμό 37.330 ευρώ ανοίγοντας  41 σαμπάνιες Don Perignon!

Μια σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε στο τουίτερ, έγινε αφορμή για να βγει στη δημοσιότητα και η απόδειξη από το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν.

Ο Λιονέλ Μέσι, απάντησε οργισμένα κάτω από τη φωτογραφία.

 

«Χχαχαχαχα! Πάλι βρήκαν τρόπο να γράψουν μαλ@#@#@. Βρήκαν τρόπο να εφεύρουν ένα ψέμα. Το καλύτερο είναι πως ο κόσμος τα πιστεύει όλα αυτά...». 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top