Toν 44o τίτλο κατέκτησε ο Ολυμπιακός

Σώθηκε ο Ηρακλής, υποβιβάστηκαν Λεβαδειακός- Βέροια

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του 44ου τίτλου στην ιστορία του.

Μετά τα  αποτελέσματα οριστικοποιήθηκε ότι ΠΑΟΚ που νίκησε 3-1 τον Πλατανιά  στα Χανιά, ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου, η ΑΕΚ που επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας του Λεβαδειακού και ο Πανιώνιος που ηττήθηκε από τη Κέρκυρα 1-0 θα διεκδικήσουν στα πλέι οφ τα εισιτήρια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Την μάχη της παραμονής κέρδισε ο Ηρακλής που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικό στο Καυταντζόγλειο και κατάφερε μια αγωνιστική πριν το τέλος να εξασφαλίσει την παραμονή του στη κατηγορία.

Στη Φούτμπολ Λιγκ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Λεβαδειακός που ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ στη Λιβαδειά και η Βέροια που επικράτησε 4-2 του Αστέρα Τρίπολης.

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με τους δεύτερους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Την Τετάρτη στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας η ΑΕΚ με υπέρ της το 2-1 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ τη Πέμπτη στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top